Drinkbeker / Tuitbeker LittleJo

00033
€9,45
Op voorraad
1
Productgegevens

Deze gave drinkbeker heeft een mooie deksel met daarop een tuit in de vorm van een rietje. Bovenin is het echter geen open rietje maar een mooie tuit. Hierdoor hoeft een kleintje nog niet geleerd te hebben met een echt rietje te kunnen drinken. Binnen in de tuit doorlopend tot in de beker zit een doorzichtig rietje. Dit rietje kun je losmaken en eenvoudig reinigen. De beker gaat eenvoudig dicht en is Lekvrij. Zorg dat de bekers na gebruik weer volledig droog worden gemaakt voordat deze worden opgeborgen. In deze serie is ook een bijpassend bord met bestek, kom met bestek, mok en slab te verkrijgen.

Productspecificaties;

Materiaal: EN-71 en REACH veilig getest siliconen materiaal. Hiermee zijn deze siliconen drinkbekers/tuitbekers volledig vrij getest van schadelijke stoffen en dus geschikt voor iedere baby, peuter en kleuter. Veilig getest volgens de EN normen.

Kleur; Licht grijs ( de kleuren kunnen op het scherm afwijken )

Afmetingen: Circa 7 cm hoog en circa 8 cm breed. Circa 12,5 cm ras ontmoet in acht naam van de twee handsvaten. Met uitstekend rietje aan de bovenzijde van circa 3 cm.

Eigenschappen; vaatwasser, oven, koelkast, diepvries en magnetron bestendig

Bewaar dit product voor later